چه موافق چه مخالف اولین سری از مجسمه های علی ملک مشتمل بر ۱۲ قطعه ست که از خمیر کاغذ و دستمال توالت ساخته شده اند و با رنگ صنعتی و ماژیک بر روی آنها نقاشی شده .خودش درباره ی ماهیت این دوره می گوید:" فکر اولیه این ها بر می گردد به احجام میرای استریت آرت ولی متاسفانه این امکان میسر نبود بعد دیدم که این ها امکان عرضه در مکعب سفید گالری را هم دارند بنابراین این ایده را با گالری هما در میان گذاشتم و خوشبختانه با موافقت آنها مواجه شد."
شبهه نسبت به مجسمه بودن این قطعات، نقطه ی محوری این مجموعه است. این آثار همانقدر که با استانداردهای تکنیکی مجسمه سازی در معنای مدرنش فاصله دارد از جانب دیگر به شکل کلیشه، معطوف به پیوند دادن میان ذهن مدرنیستی و قواعد سنتی در باب معنابخشی به سنت انسان- حیوان است. علی ملک این تناقضات را پنهان نمی کند و در عنوان کارنما( چه موافق- چه مخالف) نسبت به این تردید، موضعی تعاملی می گیرد. او در بیانیه ی نمایشگاه نوشته است:" هنر دست ساخته و ذهن ساخته ای ست که جدا از احساس فردی به آن، به عنوان یک امر موجود، وجود دارد؛ آنچه به آن معنا می بخشد موافقت و مخالفت بیننده در مقام ناظر است."
لطفا آخرین اخبار رویداد را از اطلاعات تماس جویا شوید، کدوم مسئولیتی در قبال تغییر اطلاعات رویدادها ندارد. گزارش اشکال یا اشتباه مربوط به این رویداد