خشونت علیه زنان ایرانی در دیاسپورا
زنان به عنوان نیمی از اعضای جامعه برخی اوقات در برابر نابرابری ها و تضییع حقوق قرار می گیرند. خ شونت علی ه زنان از مسای ل مهم اجتماعی است که با وجود پ ی شرفتهای فرهنگ ی و اجتماعی در ب ی شتر کشورها حت ی کشورهای توسعه ی افته و دموکرات یک نی ز مشاهده میشود. این امر تنها در ایران، افغانستان یا کشورهای اسالمی اتفاق نمی افتد.
کوفی عنان Annan Kofi دبیرکل سابق سازمان ملل متحد در گزارشی که در سال ۲۰۰۶ در وب سایت صندوق توسعه زنان سازمان ملل متحد منتشر شد اعالم کرد: "خشونت علیه زنان یک مشکل نسبتا خطرناک است. حداقل یک نفر از هر سه زن در سراسر جهان مورد ضرب و شتم قرار گرفته، مجبور به رابطه جنسی شده و یا در طول عمر خود مورد سوء استفاده کسی قرار گرفته که او را می شناخته است".
چه چ ی زی باعث ظلم به زنان در سطح خانوده و حت ی اجتماع می شود؟ چه چیزی می تواند زنان را از پستوی خانه ها به جامعه کشانده و مانع از یأس و سرخوردگی آنان شود؟ چرا برخی زنان در برابر ظلم سکوت می کنند؟ سالها کار در عرصه وکالت مرا برآن داشت تا بدون ذکر نام موکلین از تجربه زنانی بگویم که سالها بار خشونت را بر دوش کشیده اما مهر سکوت بر لبانشان جاری شده بود. هر کدام به طریقی قربانی خشونت خانوادگی یا خشونت در اجتماع بودند.
زنانی که بعضی از آنها در برابر تمام نامالیمات و خشونتهای خانوادگی و اجتماعی سکوت می کنند و از اعتراض و شکایت واهمه دارند. دالیل بسیاری می توان بر این موضوع برشمرد که با مطالعه تفاوتهای رفتاری شاید بتوان به برخی از آن دالیل رسید. زن و مرد استعدادهای مشترکی دارند و طبیعتا اختالفهایی نیز وجود دارد اما این تفاوتها در افراد یک جنس نیز هست و بنابراین جنسیت نمی تواند معیار و ضابطه برای لیاقتها و احراز مناصب باشد. زنان در هر کاری قدم بگذارند می توانند از راه آموزش و کوشش و پشتکار موفق شون د. زنان ما طی سالهای اخیر پیشرفتهای بسیاری در عرصه های گوناگون اجتماعی، سیاسی و فرهنگی داشته اند که برای جامعه ایران غرور آفرین است اما نباید فراموش کرد هنوز زنان راه بسی اری برای پیمودن دارند.
لطفا آخرین اخبار رویداد را از اطلاعات تماس جویا شوید، کدوم مسئولیتی در قبال تغییر اطلاعات رویدادها ندارد. گزارش اشکال یا اشتباه مربوط به این رویداد