مطالعه و دانش در مورد اساطیر یک کشور، یک جامعه یا یک حوزهٔ فرهنگی یکی از با ارزشترین منابع برای شناخت ریشههای فرهنگی، اخلاقی و ارزشی آن است.
اساطیر بر اساس باورها و ریشههای اخلاقی جامعه ساخته و پرداخته میشوند و نمادی از خواستهای آن در طول تاریخ و یا در یک بازه ی زمانی هستند. بوجود آمدن اسطوره در مدت زمان بلندی اتفاق میافتد که ساخت آن، یکی از بهترین تجارب و منابع شناختی را برای شناخت جامعه در بلند مدت فراهم میکند.
فرهنگ ایران زمین نیز از این قاعده مستثنی نیست. شناخت اساطیر ایران، دریچه ایی به حقایق بسیاری از سنت ها، مذهب ها، و ریشههای ارزشی و شخصیتی را برای ما فراهم میکند. ریشههای که به شناخت بهتر خود ما، جامعه ما و مسیری که در آن در حال حرکت هستیم کمک بسیار میکند و تجربی را به درازای تاریخ در پیش روی ما قرار میدهد.
به قدرت میتوان گفت که با توجه به منابع اندک و محدود ما از گذشته ایران زمین شاهنامه فردوسی بهترین منبع برای آشنای با این راز نهفته در دل تاریخ است. بررسی تحلیلی این بخش میتواند چراغی از تجربیات گذشته را در پیش روی آینده ما قرار دهد و همینطور به ما کمک کند که ریشههای فرهنگی خود را بهتر بشناسیم،
در این جلسه، به تماشای بخش اول صحبت آقای "بهرام بیضایی" در ممورد "اساطیر ایران در شاهنامه" مینشینیم و به نقد آن میپردازیم. صحبتهای که ثمره ی تحقیق تحلیلی ایشان در این زمینه میباشد.
جلسه راس ساعت ۶:۳۰ در محل گردهما ییهای دانشجویان دانشگاه آیوا برگزار میشود.
لطفا آخرین اخبار رویداد را از اطلاعات تماس جویا شوید، کدوم مسئولیتی در قبال تغییر اطلاعات رویدادها ندارد. گزارش اشکال یا اشتباه مربوط به این رویداد